Для членів клубу працівник Приватбанку розповіла про Юніорбанк, що функціонує в структурі Приватбанку.  На заняттях можна отримати знання з основ економічної грамотності. Для юніорів влаштовуватимуть пізнавальні семінари, форуми, он-лайн та оф-лайн екскурсії. Тобто вони з користю проводитимуть вільний час, знайдуть цікавих співрозмовників і друзів.
 Приватбанк організував конкурс малюнків до дня С. Миколая. Члени клубу  провели бесіди з учнями 1-5 класів, запропонували їм прийняти участь у конкурсі, зобразивши подарунки, які вони б хотіли отрмати від Юніорбанку і від С. Миколая. На 30листопада члени клубу зібрали 40 малюнків. А це значить, що 40учнів зможуть отрмати в подарунок картку Юніора та мати можливість навчитись фінансовій грамотності.  В майбутньому бути достойними членами шкільного клубу «Юніор».
На сьогоднішній день є актуальним фотоконкурс для дітей від 10-16 років від Юніорбанку: необхідно сфотографувати казуси міської архітетури, пам’ятки міста. Фотографії необхідно подати  у соціальній мережі – VK-фотоконкурс Юніорбанку.  Всі учасники  у подарунок отрмають  безкоштовний перегляд фільму у кінотеатрі.
Члени клубу підприємництва активно рекламують данний конкурс серед учнів школи.